Ik hou van Biddinghuizen teams bekend!

Ik hou van BiddinghuizenWie kruipen er in de huid van de teams van Peter Heerschop en Jeroen van Koningsbrugge? Dat is in ieder geval het team van Jan Overeem dat zich als eerste opgaf. Zij nemen het op tegen een samengesteld team van verschillende dorpsgenoten: Marianne Groeneweg, Leo Schrijer en Ria Potgieter, maar ook Ricus Winnubst, Bert Tijhuis, Cor Bonestroo en Elly den Teuling. Kortom, dit wil niemand missen. Kom dus vrijdagavond 24 september naar de feesttent die geheel in Hollandse sferen is!

We beginnen gezamenlijk om 20.00 uur met een Hollands bakkie koffie en thee. Gratis voor alle aanwezigen. Dat samen koffie drinken is goed bevallen tijdens Koninginnedag en dat doen we nu dunnetjes over. Dan spelen we om 20.30 uur met teams en u als bezoeker het geweldige spel Ik Hou van Biddinghuizen. En hoeveel dat is, kunt u laten zien door mee te doen als publiek. Samen maken we er een gezellige Hollandse spelmuziekavond van.

En iedereen kan meedoen en meezingen, samen met de ‘I luf Biddinghuizen-band’. Deze band komt speciaal voor deze gezellige avond bij elkaar. De muzikale leiding tijdens het spel is in handen van Martijn de Vries. Hij was de verrassing tijdens Koninginnedag toen hij zijn muzikale kunsten liet horen vanaf zijn rijdende piano. Na de spelavond kan iedereen nog lekker tot de late uurtjes nafeesten op de muziek van de DJ’s Mazda & Co, oftewel Wilco den Teuling en Ane Sybesma. Deze avond kunnen wij makkelijk zonder Linda de Mol! Want Ane zal ook het spel op zijn eigen vermakelijke wijze presenteren.

De entreekaarten voor deze dorpsavond zijn in de voorverkoop € 3,- en bij de tent € 5,- per persoon. De kaarten zijn te koop bij Sun-Center.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s