Prinsjesdag in Biddinghuizen

Kinderen in the picture tijdens Prinsjesdag BiddinghuizenGisteren was het Prinsjesdag in Den Haag. Vandaag in Biddinghuizen. Maar liefst meer dan 200 kinderen kwamen naar de kindermiddag om de Najaarsfeestweek in ons dorp af te trappen. Gisteren stond de Koningin in ‘the picture’. Vandaag de kinderen!  Op het podium in de feesttent lag de rode loper voor ze uit met daarop een prachtige troon. Verkleed als prinsen en prinsessen zijn alle aanwezige kinderen op de foto gezet door Dick van de Graaf. Vanaf morgenavond staan de foto’s op internet en dan maken wij een link in dit bericht.

Kunstwerken
De vrijwilligers hadden het druk met de komst van al die jonge bezoekers. Ieder snoetje is geschminkt. Levende kunstwerken. Ook de kinderen ontpopten zich  als ware Vincent van Gogh’s. Zij maakten schitterende schilderijen. Deze zijn opgehangen in de tent. Alle dorpsgenoten kunnen dit weekend een kijkje nemen wanneer zij een van de komende activiteiten bezoeken, zoals het Biddinghuizer Wii-Bowlingkampioenschap, het spelmuziekavond Ik hou van Biddinghuizen, de braderie, Pret met PolderGoud, Stamppottenbuffet, feestavond of de interreligieuze ontmoeting. Een expositie met meer dan 200 prachtige creaties!

Tot 16.00 uur speelden de kinderen mee in het spelletjescircuit met lepelrace, groot dartbord, spiraal, spiegelschrijven, sjoelen en nog veel meer. Natuurlijk ontbrak het springkussen niet en was er een hoekje voor de allerkleinsten. Attentie voor alle ouders: na dit weekend worden alle schilderijen weer aan de kinderen uitgedeeld. Informatie volgt. Dank aan alle vrijwilligers die deze kindermiddag mogelijk hebben gemaakt! Veel plezier tijdens de andere activiteiten en tot ziens…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Prinsjesdag in Biddinghuizen

  1. Pingback: Kunstwerken Kindermiddag Koetshuis | St. de IJsvogel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s