Biddinghuizer Wii-Bowlingkampioenschap

Speciaal voor de gouden generatie is er een nieuwe ouderenactiviteit in een jong jasje: het Biddinghuizer Wii-Bowlingkampioenschap. Welke inwoner uit ons dorp wordt de nieuwe kampioen? Dat merkt u op morgenmiddag 24 september tijdens de feestweek in de feesttent.

Om 14 uur is de feesttent geopend en gaat het kampioenschap van start. Bowlen zonder echte bowlingbal, maar via een computerspel op een groot scherm. Veel ouderen zullen het Wii-bowlen met de kleinkinderen hebben gespeeld. Maar wat is er leuker dan om er een competitie van te maken?

En heeft u nog nooit met de Wii gespeeld: geen probleem. De medewerkers van Flevo Sport Service geven uitleg en helpen u. Voor de minder mobiele dorpsgenoten: u kunt zelfs meedoen vanaf uw rollator, scootmobiel of rolstoel. En anders is hier een voorproefje in een leuk filmpje.

Samen maken wij er een gezellige middag van met koffie/thee en wellicht een borrel na afloop op de overwinning? De entree is € 1,50 inclusief één kopje thee of koffie en een plakje cake. Voor de overige drankjes betaalt u zelf. Deze activiteit duurt tot 16.30 uur. En ’s avonds bent u van harte welkom bij de Hollandse spelmuziekavond. Graag tot ziens tijdens de najaarsfeestweek.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s