Eerste brief Sinterklaas

Het bestuur van St. de IJsvogel heeft een eerste brief van Sinterklaas ontvangen:

Hallo lieve kinderen van Biddinghuizen,

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie net zo veel zin in het Sinterklaasfeest als ik? Ik vind het wel weer spannend hoor. Ik ben benieuwd naar alle surprises. Maar ik heb ook allemaal verrassingen voor jullie. En pepernoten. De Pieten staan te trappelen van ongeduld. Ze vonden het zo leuk vorig jaar.

Ik ben net uitgezwaaid in Madris en zit nu in de boot op weg naar jullie. Ik kom dan eerst aan in Harderwijk. Dat is vlak bij jullie heb ik begrepen. Misschien dat ik jullie daar alvast zie. En weet je wat? Er is ook heel veel televisie. En zullen we een teken afspreken? Als ik zwaai, dan is dat ook naar jullie!

Wel weer heel druk zo’n grote eerste dag. Daar ga ik dan eerst van bijkomen. En daarna, op zaterdag 20 november, dan kom ik naar Biddinghuizen! Van de organisatie heb ik begrepen dat wij elkaar weer voor het eerst zien op Het Plein. Mijn boot blijft dan in Harderwijk liggen, want ik kan bij wijze van spreken met de bus komen.

Ik schrijf jullie zelf snel weer een brief. En ik heb ook e-mail: sinterklaas@ijsvogel.net.

De organisatie en ik zullen geregeld berichtjes sturen naar de redactie van www.ijsvogel.net. Dan blijven jullie op de hoogte.

Nou, tot 20 november, dan zien we elkaar op Het Plein.

Hartelijke groet,

Sinterklaas en zijn Pieten

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Brieven van Sinterklaas en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.