Biddinghuizen klaar voor de kerstmarkt

Nagenieten van Kerstmarkt 2009 BiddinghuizenVandaag is de eerste sneeuw gevallen. Iets eerder dan besteld. Maar het toont wel aan dat Biddinghuizen zich opmaakt voor de Kerstmarkt van 2010! Vrijdag 17 december staat ons dorp even stil. Gaan we even terug in de tijd.  Mis het niet en kom tussen 16.00 en 21.00 uur naar het winkelcentrum en kerkcentrum De Voorhof.

Wilt u ook meedoen?
Ook dit jaar organiseert Dorpsbelangen/Stichting De IJsvogel deze kerstmarkt in samenwerking met De Passage, de Osbornegroep en de winkeliersvereniging. De glühwein en warme chocolademelk zullen natuurlijk niet ontbreken evenals de muzikale bijdrage van diverse koren en Maris Sonores. Ook onze toneelvereniging Altobi zal zich weer van haar ouderwetse kant laten zien. Heel graag ziet de organisatie ook ander muzikaal talent op de kerstmarkt in de vorm van straatmuzikanten (in kerstsfeer). Wilt u meedoen? Opgave hiervoor is niet verplicht maar wel wenselijk via info@ijsvogel.net.

Uiteraard is er ook ruimte op de kerstmarkt voor verenigingen en scholen om zich te presenteren. Wilt u een kraam huren dan kunt u zich opgeven via braderie@ijsvogel.net. Kosten € 25,– per kraam. Hobbyïsten en overige kraamhouders kunnen zich opgeven via info@tg-promotions.nl.

Zin in de kerst? Dan zien wij u graag tot 17de! Tot die tijd kunt u nagenieten van de foto’s van de Kerstmarkt in Biddinghuizen vorig jaar (gemaakt door Hanneke de Zwaan)…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.