Samen genieten van kerstactiviteiten

Vrijdag 17 december = samen genieten van de kerstmarkt! Een mooie gelegenheid om die dag tussen 16.00 en 21.00 uur naar het winkelcentrum te komen. En al vanaf 15.00 uur naar kerkcentrum De Voorhof. U bent allen van harte welkom te genieten van de glühwein en warme chocolademelk. Geschonken vanuit de skihutten. Een muzikale bijdrage leveren Belcanto, De Paradijsvogels en Maris Sonores. Onze toneelvereniging Altobi laat geschiedenis weer herleven. Het succes van Charles Dickens van vorig jaar smaakte naar meer. Zo ook de oliebollen van de scouting die u in een van de skihutten kunt bestellen om de kas te spekken.

Grootmoeders Tijd
Ook de dames van Passage Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging laten zich inspireren door het verleden. Vanaf 15 uur organiseren zij in De Voorhof een kerstmarkt zoals in Grootmoeders Tijd. Geheel in stijl gekleed verkopen zij in verschillende kramen zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook sokken en sjaals. Ook is er een verloting en mag u meedoen aan leuke spellen. Vergeet niet u in te schrijven voor de erwtensoep die u mee naar huis kunt nemen. Een gedeelte van de opbrengst van Passage gaat naar een goed doel.

Sfeer
Of het nu gaat sneeuwen of niet…., Biddinghuizen heeft al winterse taferelen met een sneeuwpop en een arrenslee! Hier kunt u prachtige foto’s laten maken als herinnering. Geniet nog even na van de foto’s van vorig jaar. Voor de kou hoeft u niet te vrezen, want net als voorgaande jaren zorgt de scouting voor wat extra warmte met vuurkorven. Tot 17 december.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Site IJsvogel, Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.