Groeten en ontmoeten op kerstmarkt Biddinghuizen

Wat een sneeuw. Wat een compleet plaatje met de kerstbomen, sneeuwpoppen, arreslee, de vuurtjes en de skihutten. Alle organiserende verenigingen en vrijwilligers kijken terug op een gezellige editie van de kerstmarkt. Het blijkt altijd weer een mooie gelegenheid om elkaar te groeten en te ontmoeten. Natuurlijk onder het genot van warme chocolademelk en gluhwein (met dank aan Dorpsbelangen en de winkeliersvereniging). 

Goede doelen goed gedraaid
Door het slechte weer op de wegen waren niet alle kramen bemand. Maar de kramen van de goede doelen uit ons dorp hebben goed gedraaid. Suikerbrood van World Servants, een mooie kerstmuts van de Gehandicaptensport, dille mosterd van het Colombinehuis en mooie zelfgemaakte accessoires van de kinderen van De Wingerd… En wie heeft er niet gekeken bij de kraam met warme mutsen en geitenwollensokken? 

Geheel in stijl
Natuurlijk ontbraken de oliebollen en de visboer niet. De dames van De Passage brachten u kerstmarkt uit Grootmoederstijd in kerkcentrum De Voorhof. De muzikale omlijsting was van de Blauwbaarden, Belcanto, de Paradijsvogels en Maris Sonores die prachtige liederen hebben gespeeld en gezongen. En de toneelspelers van Altobi kwamen in de stijl van Charles Dickens op bezoek.

Kerstgroet op film
Ook onze fotograaf stond vrijdag in de file. Daarom hebben wij filmpjes gemaakt om na te genieten van deze editie van de kerstmarkt. Kijk allereerst naar de kerstgroet aan Biddinghuizen.

Het tweede filmpje is van de Paradijsvogels. Zij zingen iedereen een Merry Christmas toe. Dat doen wij maar niet zingend. Wij wensen jullie allemaal goede dagen toe en zien u graag bij een volgende activiteit.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Site IJsvogel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.