Koninginnedag 2011

Wat? Nu al Koninginnedag? Dat is toch pas 30 april? Klopt! Ook dit jaar is Koninginnedag weer op 30 april. Op een zaterdag. Dan kan iedereen zondag lekker uitslapen. Behalve de organisatie, want die moet nog opruimen.
Op dit moment is Stichting De IJsvogel al druk bezig met de voorbereidingen. Tijdens Koninginnenach op vrijdagavond speelt de superband “Impact” in de tent. Op Koninginnedag zelf is er natuurlijk weer de versierde fietsen optocht, de vrijmarkt, het gezamenlijk koffie drinken in de tent, de kinderspelletjes, het eieren gooien en dit jaar een aantal spectaculaire spelen voor een ieder die het aandurft. Koninginnedag wordt vervolgens ’s avonds afgesloten met een spetterend optreden van….. Dat is nog even geheim.
Wat we nu alvast wel kunnen verklappen is dat er deze dagen vele handen nodig zijn. Handen bij het opbouwen, bij het koffie schenken, bij de diverse spelen, bij de entree op de tentfeesten, bij de……en bij het opruimen. Kortom vele handen zijn nodig.
Dus alle inwoners van Biddinghuizen en omstreken, wie gaat ons helpen om de Koninginnedag in Biddinghuizen weer de leukste Koninginnedag van het hele jaar te laten worden? Meld je nu aan via info@ijsvogel.net of bij één van de bestuursleden van Stichting De IJsvogel (www.ijsvogel.net)

Biddinghuizen, we doen het samen. Toch?

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s