Jaarverslag IJsvogel 2010

Terugkijkend naar 2010 gaan in Biddinghuizen de eerste gedachten toch uit naar de VuvuzelArena. De tot stadion omgebouwde aardappelschuur aan de Havenweg was een maand lang het decor van één groot voetbalfeest. Massaal hebben jong en oud, in oranje gekleed, daar op uitbundige wijze de verrichtingen van het Nederlandse wk-voetbalelftal gevolgd. Het werd een uniek dorpsfeest waar Biddinghuizen terecht trots op mag zijn. De IJsvogel was samen met BAS voetbal zijdelings betrokken bij de organisatie maar laat graag alle welverdiende hulde aan het WK-comité.

ACTIVITEITEN 2010

Natuurlijk kijken we ook met voldoening terug op “onze” activiteiten in 2010. Het is inmiddels een  redelijk vast programma met onderdelen die niet meer weg te denken zijn uit ons dorp. Zoals het oud&nieuw feest in het Koetshuis, het paaseieren zoeken bij de Scharrelberg, de avond4daagse met aansluitend de kermis, het Beach-voetvolleybaltoernooi op het Plein, de sinterklaasintocht en het scholenbezoek en de kerstmarkt in ons winkelcentrum.

DE TENTFEESTEN

Daarnaast waren er natuurlijk de tentfeesten rondom Koninginnedag en eind september. Met “GigaLive” op Koninginnenach en “Djeff” in september hadden we twee topbands in Biddinghuizen.
Nieuwe activiteiten waren er ook. Op Koninginnedag het gezamenlijk koffie drinken, na de versierde fietsenoptocht, in de feesttent en in september het bijzonder leuke “ik hou van Biddinghuizen” spel, het Wii-bowlen voor ouderen en het combineren van de vrijwilligersavond met het jaarlijkse stamppottenbuffet.
Ook de sponsoren van de IJsvogel waren deze, als zeer gezellig ervaren, avond uitgenodigd.

STICHTING DE IJSVOGEL

Helaas werden we dit jaar ook onaangenaam verrast. De  IJsvogelsite werd gehackt en daardoor waren we genoodzaakt onze site helemaal opnieuw in te richten. Binnen het bestuur heeft Tima Groeneweg ons verlaten. Baan en vrijwilligerswerk waren jammer genoeg niet langer te combineren. We zijn al enige tijd op zoek naar een nieuw bestuurslid maar dat lijkt wel steeds moeilijker te worden.

VOLGEND JAAR

Uiteraard proberen we ook in 2011 Biddinghuizen weer een jaar vol leuke activiteiten te bieden die bijdragen aan het dorpsgevoel wat we zo waarderen. Samen. Als vrijwilliger, als sponsor, als deelnemer, als bezoeker of als toeschouwer. Uw inbreng wordt altijd gewaardeerd!

BIDDINGHUIZEN, WE DOEN HET SAMEN!  Toch?

Bestuur Stichting De IJsvogel Biddinghuizen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s