TWINS BEACH VOETVOLLEYBAL TOERNOOI

Op zaterdag 18 juni wordt voor de 16de keer het Twins Beachvoetvolleybal toernooi gehouden op het Plein in Biddinghuizen. De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein. De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een sportief en bovenal super gezellig toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal. Bij het beachvolleybal dienen de teams gemengd te zijn , bij het voetvolley is dat niet verplicht. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Het inschrijfgeld is €10,00 per koppel.

Opgave voor dit toernooi is vanaf heden tot 10 juni mogelijk via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de  namen van de spelers en natuurlijk of je deel wilt nemen aan het voetvolley of  volleybal. Het inschrijfgeld dien je over te maken op reknr:10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel o.v.v. je naam. Je inschrijving is definitief en wordt per e-mail bevestigd als het geld is overgemaakt.

 

Braderie

Tijdens het Twins beachvoetvolleybaltoernooi zal er in het winkelcentrum een braderie gehouden worden. Vele kraamhouders zullen hun waar aanprijzen. Markthandelaren en hobbyisten kunnen zich voor deelname aanmelden via info@tg-promotions.nl . Scholen en verenigingen kunnen zich voor een kraam aanmelden via braderie@ijsvogel.net.  Uitingen van politieke aard of geloofs aard , op de braderie, worden door de organisatie niet op prijs gesteld.

Zand happen? Dat doen we samen in Biddinghuizen!

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s