TWINS BEACH VOETVOLLEYBAL TOERNOOI

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen voor het Twins Beachvoetvolleybal toernooi wat op zaterdag 18 juni voor de 16de keer zal worden gehouden op het Plein in Biddinghuizen. De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein. De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een sportief en bovenal super gezellig toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal. Bij het beachvolleybal dienen de teams gemengd te zijn , bij het voetvolley is dat niet verplicht. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Het inschrijfgeld is €10,00 per koppel.

Opgave voor dit toernooi is tot 10 juni mogelijk via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de  namen van de spelers en natuurlijk of je deel wilt nemen aan het voetvolley of  volleybal. Het inschrijfgeld dien je over te maken op reknr:10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel o.v.v. je naam. Je inschrijving is definitief en wordt per e-mail bevestigd als het geld is overgemaakt. Het is aan te raden je team tijdig op te geven. Vol is vol.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s