AVOND4DAAGSE BIDDINGHUIZEN 2011 VAN START

Deze week wordt voor de 44ste keer de avond4daagse van Biddinghuizen gelopen. Op het moment van schrijven is het weerbericht licht wisselvallig en is de temperatuur  wat lager als de afgelopen week. Hopelijk is het tijdens het wandelen droog. Elke avond is de startlocatie op het Sportpark. De wandelaars van de 5 kilometer starten dinsdag t/m donderdag tussen 17.30 en 17.45 uur. Wie de 10 kilometer loopt, gaat dinsdag t/m donderdag tussen 17.45 en 18.00 van start.

Op vrijdag worden de slotafstanden vooral in het dorp gelopen. De 10 kilometer gaat dan om 18.00 uur van start en de 5 kilometer begint vrijdag om 18.30 uur. Om veiligheidsredenen zal vrijdag tussen 18.15 en 18.45 uur de Sportlaan vanaf de kruising met de Parksingel voor alle autoverkeer worden afgesloten.

Intocht

De gezamenlijke intocht zal, onder begeleiding van Maris Sonores, omstreeks 19.30 uur starten en loopt langs de route De Zaaiviool- De Deel- De Ponder-  Het Erf- Baan- Dreef- Verlengde Baan.

Graag willen we de kinderen en hun begeleiders de feestelijke inhuldiging geven die zij verdienen na zo’n prachtige prestatie. Daarom nodigen we alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en buren uit om op de Baan de stoet op te wachten en daar bloemen of andere attenties uit te reiken. Loop dus niet al vanaf het Sportpark met uw kind mee. De uiteindelijke finish van de avond4daagse zal midden op het evenemententerrein zijn, waar een officiële finishboog zal staan. Daar zullen ook de medailles uitgereikt worden. Elke school heeft een duidelijk herkenningsteken op het evenemententerrein. Bij deze dan ook een vriendelijk verzoek, i.v.m. de verkeersveiligheid, aan de begeleiders er op toe te zien dat de medailles niet eerder of ergens anders overhandigt worden. Op het evenemententerrein krijgt iedere deelnemer nog een verrassing. Tot onze grote spijt zal er dit jaar geen kermis zijn omdat de kermisexploitanten, met het naderende pinksterweekeinde, de voorkeur geven aan grotere plaatsen dan Biddinghuizen.

Verkeersregelaars

Elk jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig voor de organisatie van de avond4daagse. Denk aan de EHBO, aan Maris Sonores maar denk ook aan de vele verkeersregelaars die nodig zijn om de veiligheid van de wandelaars in het verkeer te waarborgen. Hoewel het allemaal vrijwilligers zijn, is de verkeersregelaar wettelijk bevoegd het verkeer te regelen tijdens dit evenement. Daarom willen we een ieder dan ook verzoeken de instructies van de verkeersregelaars op te volgen en ze met respect te behandelen zodat ook zij kunnen terugkijken op een geslaagde avond4daagse.

Denk ook nog even aan de regels zoals bij elkaar blijven als groep, blijf op de aangewezen paden, volg de instructies van de verkeersregelaars op en houd de route netjes, dus geen rommel achterlaten. Tijdens de week van de avond4daagse zullen de routes op BHZnet en www.ijsvogel.net geplaatst worden. Alle deelnemers wordt veel wandelplezier toegewenst.

Maak er een mooi wandelfestijn van!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Toos Keijzers tel. 0321-332113

Een mooie avond4daagse? Ook dat doen we samen in Biddinghuizen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s