TWINS BEACH VOETVOLLEYBAL TOERNOOI

Op zaterdag 18 juni zal voor de 16de keer het Twins Beachvoetvolleybal toernooi  worden gehouden op het Plein in Biddinghuizen. De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein. De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een sportief en bovenal super gezellig toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal. Bij het beachvolleybal zijn de teams gemengd., bij het voetvolley is dat niet verplicht. Het toernooi  begint om 9.00 uur ‘s ochtends en zal ongeveer om 16.30 uur afgesloten worden.

Vorig jaar kwam de wisselbeker bij het beachvoetbal, na een spannende finale, in handen van Iven van de Velde en Erik Wisse. Bij het beachvolleybal waren in 2010 Erik en Ellen van Dam de sterkste. Grote vraag is natuurlijk wie er dit jaar met de wisselbokaal naar huis gaat en of de winnaars van vorig jaar hun titel op waardige wijze zullen verdedigen.

De organisatie hoopt in ieder geval op een sportief en gezellig toernooi met veel toeschouwers. Daarom zal er naast muziek dit jaar ook horeca op het Twins beachtoernooi aanwezig zijn. Zelf drinken meenemen is dus niet nodig.

Voor een echt beachtoernooi? Ga je zaterdag naar het Plein!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s