Avondvierdaagse Biddinghuizen goed verlopen

Afgelopen week is de avondvierdaagse van Biddinghuizen weer gelopen door 440 deelnemers en zo’n 150 begeleiders.  Met veel toeters en bellen en onder luid gezang trokken de wandelaars door de straten.

Het was alle avonden prima wandelweer. Op vrijdag was het nog even spannend want er werd veel regen en onweer voorspeld. Gelukkig bleven de hevige buien ons bespaard en kon de feestelijke intocht plaats vinden.

Op de laatste avond waren er veel ouders, opa’s en oma’s op de been om hun(klein)- kinderen te verwelkomen met een bloemetje op het evenemententerrein waar de ontbinding van de stoet plaats vond en de medailles werden uitgereikt. Voor iedere wandelaar was er nog een verrassing in de vorm van een suikerspin of popcorn.

De diverse versnaperingen tijdens de avondvierdaagse werden aangeboden door:  C 1000 Jan Schuurhuis, Fruitkwekerij  Vermeulen, Fruitkwekerij  Van Riel en de Rabobank  in de vorm van snoep, sapje,  appel en ijsje. Ook dierenspeciaalzaak Gardenbroek bedankt voor de sponsoring van de honden groep.

Verder dank aan Maris Sonores voor de feestelijke klanken tijdens de intocht en Majoretteclub De IJsvogels voor de leuke dansjes bij de muziek.  Alle verkeersregelaars voor het veilig binnen brengen van de lopers. De EHBO voor het verzorgen van de kleine wondjes die hier en daar ontstaan waren. De dames van de stempelposten en natuurlijk Firma Heijboer voor het in de gaten houden van het weerstation en verdere  vrijwilligers die geholpen hebben.

Bij deze: ALLEMAAL BEDANKT VOOR JULLIE BIJDRAGE AAN DE AVONDVIERDAAGSE. Hopelijk zijn jullie volgend jaar weer bereid om jullie steentje bij te dragen want zonder vrijwilligers en sponsors kan de avondvierdaagse niet slagen.

Volgend jaar zal de avondvierdaagse op 5, 6, 7 en 8 juni gehouden worden.                                   Foto’s van de vierdaagse zijn te bekijken op www.ijsvogel.net

Na 5 jaar dit festijn te hebben georganiseerd, geeft Toos Keijzers het stokje door aan Liesbeth van de Streek. Zij zal in 2012 de avondvierdaagse gaan organiseren. Toos, namens alle wandelvierdaagsedeelnemers van de afgelopen vijf jaar, BEDANKT!!

 

Biddinghuizen, we hebben het weer samen gedaan.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s