TWINS BEACHVOETVOLLEYBALTOERNOOI VERSCHOVEN NAAR 2 JULI

Vanwege het slechte weer van afgelopen  zaterdag heeft de organisatie besloten het  Twins beachvoetvolleybaltoernooi  uit te stellen. De nieuwe datum waarop het toernooi gehouden zal worden is zaterdag  2 juli. Iedereen die zich via info@ijsvogel.net heeft opgegeven blijft op de deelnemerslijst staan tenzij men zich afmeld. Tevens heeft de organisatie besloten de  inschrijvingsmogelijkheid voor dit toernooi te verlengen tot 25 juni.

Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één voor het volleybal. Bij het beachvolleybal dienen de teams gemengd te zijn, bij het voetvolleybal  is dat niet verplicht. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Het inschrijfgeld is €10,00 per koppel.

Opgave voor dit toernooi is nog mogelijk tot 25 juni via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de namen van de spelers en natuurlijk of je deel wilt nemen aan het voetvolley of volleybal. Het inschrijfgeld dien je over te maken op reknr:10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel o.v.v. je naam. Je inschrijving is definitief en wordt per e-mail bevestigd als het geld is overgemaakt.

Gezien de grote belangstelling voor het voetvolleybal en de beperkte deelname mogelijkheid is er door de organisatie een limiet vastgesteld voor het maximaal aantal deelnemende teams. Als deze limiet bereikt is zullen later aangemelde teams op een reservelijst geplaatst worden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s