WINNAARS TWINS BEACHTOERNOOI 2011 BEKEND

Bij het volleybal zijn broer en zus Edwin en Linda Blokland kampioen geworden en bij het voetvolleybal mochten na een spannende finale Marco van Someren en Kristian Weijers de Twins- wisselbokaal in ontvangst nemen.

Onder goede omstandigheden werd afgelopen zaterdag het jaarlijkse Twins voetvolley- en volleybal toernooi gehouden op het Plein in Biddinghuizen. De organisatie was blij het evenement uitgesteld te hebben, daar de omstandigheden beduidend beter waren dan twee weken geleden.

De door Van Werven aangebrachte dikke laag zand zorgde voor een prima bespeelbaar veld ondanks de regen die de avond ervoor nog in het zandbed was gevallen. Met een vol deelnemersveld begonnen de eerste wedstrijden al om negen uur.

Bij het volleybal mochten evenals in 2010 een broer en zus de wisselbokaal in ontvangst nemen. Ditmaal bleken Edwin en Linda van Blokland duidelijk de sterkste aan het einde van de dag.

In de finale bij het voetvolleybal toernooi stonden uiteindelijk Marco van Someren en Kristian Weijers tegenover Ronald Hulsker en Jeroen Boshuizen. Na een enerverende strijd werden Marco en Kristian afgetekend kampioen met een 19 – 10 overwinning.

Door het ontbreken van braderie en kermis viel de publieke belangstelling enigszins tegen. Toch kijkt de organisatie terug op een sportief geslaagd evenement en wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, snackbar Twins bedanken voor de sponsoring, “Het Bierhutje” bedanken voor de catering en natuurlijk de firma Van Werven bedanken voor het aan- en afvoeren van het zand.

En u? Hopelijk komt u de volgende keer ook kijken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s