FEESTWEEK SEPTEMBER

Van 14 tot en met 18 september organiseert Stichting De IJsvogel weer de jaarlijkse feestweek in de tent op het evenemententerrein van Biddinghuizen.  De week zal bol staan van de diverse activiteiten.

Woensdag begint de feestweek met de kinderspelmiddag. De vrijdagavond staat de populaire popformatie “SLAMM”  op het podium. Zaterdagochtend staat er iets op het programma waar we nu nog geen mededelingen over kunnen doen. De middag echter zal er ,naar alle waarschijnlijkheid, voor de eerste keer het biddinghuizens kampioenschap mountainbiken plaatsvinden.

De zaterdagavond zal, met name voor alle sponsoren en vrijwilligers van het afgelopen jaar, het stamppottenbuffet gehouden worden. Aansluitend is er een spel en muziekavond. Traditioneel wordt de feestweek zondag afgesloten met de interreligieuze viering.

De voorbereidingen voor de feestweek zijn in volle gang. Met behulp van vele vrijwilligers kunnen deze activiteiten ook daadwerkelijk  georganiseerd worden.

In 2013 bestaat ons dorp 50 jaar en zal Stichting De IJsvogel nadrukkelijk betrokken zijn bij de bijzondere activiteiten die ter gelegenheid van dat jubileum georganiseerd worden. Ook dat lukt alleen met behulp van heel veel vrijwilligers. In de aanloop naar 50 jaar Biddinghuizen is De IJsvogel op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Wil jij of u helpen om de feestweek in september tot een succes te maken of wil je nadrukkelijker betrokken worden bij het werk van Stichting De IJsvogel meld je dan aan bij één van de bestuursleden van de stichting, te weten: Rob van Woerkom, Jan de Craen, Peter te Riele, Petra Keek en Henk Noome.

Biddinghuizen, we doen het samen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s