NAJAARSFEESTWEEK BIDDINGHUIZEN BOORDEVOL ACTIVITEITEN

Van 14  tot en met 18 september vindt de najaarsfeestweek plaats. Het belooft een week te worden met activiteiten voor jong en oud. Activiteiten voor muziekliefhebbers, voor sportliefhebbers, voor spelliefhebbers, voor liefhebbers van stamppot en natuurlijk de liefhebbers van de interreligieuze ontmoeting. Alle activiteiten worden in of rondom de tent op het evenemententerrein gehouden.

Kindermiddag:

De feestweek begint woensdag 14 september met de kinderspelmiddag. De spelmiddag is voor alle kinderen uit Biddinghuizen in de basisschoolleeftijd. Er zal voor de allerkleinsten weer een springkussen staan. Onder de titel “Groeten uit Biddinghuizen”  zullen er vakantiekiekjes gemaakt worden. Natuurlijk is er ook een spelletjescircuit met onderdelen die naar de zomervakantie verwijzen. Door het maken van een gips-schilderijtje kunnen de kinderen hun creatieve vaardigheden tonen. Kortom een hele leuke middag die om 13.30 uur begint. De toegang is gratis.

Braderie, Moutainbiken en stamppot

Zaterdagmiddag zal voor de eerste keer de “Klamer ATB Challenge” gehouden worden. Stichting De IJsvogel organiseert deze wedstrijd samen met “Klamer Fietsen” en de mountainbikeclubs uit Biddinghuizen. Deze wedstrijd zal bestaan uit een koppelkoers en zal in de nabijheid van de tent plaatsvinden. Door een parcours te bouwen met diverse hindernissen verwachten we dat dit ook voor het publiek een waar spektakelstuk zal worden. Het aantal deelnemers zal gelimiteerd zijn. Nadere informatie is bij Klamer Fietsen verkrijgbaar.

Zaterdag zal er bovendien de hele dag een braderie in het winkelcentrum plaatsvinden. Vele kraamhouders zullen hun waar voor kleine prijsjes aan de man brengen. Voor het huren van een kraam kunt zich via info@tg-promotions.nl  aanmelden. Scholen en verenigingen kunnen zich via braderie@ijsvogel.net  aanmelden.

De zaterdagavond staat in het teken van het jaarlijkse stamppottenbuffet. Voor dit buffet worden alle vrijwilligers uitgenodigd die afgelopen jaar op één of andere wijze betrokken zijn geweest bij Dorpsbelangen of één van haar werkgroepen. Heleen van Els en de “Paradijsvogels” zullen tijdens de stamppot voor de muzikale ingrediënten zorgen. Na het buffet zal het “ik hou van Biddinghuizen” spel gespeeld worden. Aansluitend zullen de dj’s er voor zorgen dat we tot in de kleine uurtjes kunnen swingen of gewoon dansen. Kaarten voor deze hele avond zijn( voor niet vrijwilligers) voor 12,50 euro verkrijgbaar tot en met 10 september. Wilt u na het stamppottenbuffet komen betaalt u 7,50 euro. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij: Mijn IJsbloem, SunCenter en Twins

Interreligieuze viering:

Traditiegetrouw wordt de feestweek op zondag afgesloten met de interreligieuze viering. Aan deze viering wordt door alle geloofsgemeenschappen uit Biddinghuizen deelgenomen en draagt daardoor bij aan wederzijds begrip en vertrouwen, de basis voor een samenleving.

Er staat weer een mooi programma op stapel wat alleen geboden kan worden door de bijdrage van sponsors en de inzet van vele vrijwilligers. De organisatie kan nog steeds extra vrijwilligers gebruiken.

Iets voor u? U kunt zich via info@ijsvogel.net aanmelden als vrijwilliger.

Biddinghuizen, feesten in het dorp doen we samen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s