BRADERIE GAAT NIET DOOR

Helaas heeft Stichting De IJsvogel de braderie, die in samenwerking met de winkeliersvereniging  a.s. zaterdag gehouden zou worden, afgelast. Er zijn onvoldoende kraamhouders, die de reis naar Biddinghuizen willen maken, om te spreken van een volwaardige braderie.
De organisatie betreurt het niet doorgaan van de braderie ten zeerste omdat het altijd een vast onderdeel is geweest bij de najaarsfeestweek. Ook deze zaterdag zou het houden van de braderie uitstekend in de programmering hebben gepast omdat er de hele dag ook activiteiten zijn in en rondom de tent.

Klamer ATB Challenge

Eén van die activiteiten is de Klamer ATB Challenge. Deze  mountainbike-wedstrijd wordt zaterdagmiddag om 13.30 uur in de vorm van een streetrace, met kunstmatig aangebrachte hindernissen, door koppels verreden. Gelukkig heeft de organisatie daar niet over belangstelling te klagen. Vele rijders hebben zich inmiddels aangemeld en bovendien heeft Omroep Flevoland aangegeven dit evenement te komen filmen. Uiteraard verwacht de organisatie ook veel publiek. Er is genoeg spektakel te zien en men kan in de tent, onder het genot van een drankje, de spannende wissels van dichtbij meemaken.

Dus geen braderie maar wel een sensationele mountainbike-wedstrijd zaterdagmiddag om 13.30 uur.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s