SINTERKLAAS KOMT NAAR BIDDINGHUIZEN

Aankomst Sinterklaas

Binnenkort zal Sinterklaas en zijn pieten met de boot in Dordrecht aankomen. Eindelijk is ie dan weer in Nederland om zijn verjaardag te vieren.

Het is nog niet helemaal zeker maar Sinterklaas heeft aangegeven op zaterdag 19 november naar Biddinghuizen te willen komen. Hij komt, evenals zijn pieten, graag naar Biddinghuizen omdat hij door alle kinderen zo hartelijk ontvangen wordt. Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen en ouders zich op Het Plein verzamelen. Rond 13.00 uur zal de Sint daar waarschijnlijk ook zijn, als de pieten tenminste de weg nog weten. Na de feestelijke ontvangst en we onder begeleiding van Maris Sonores Sinterklaas hebben toegezongen zal hij met paard en wagen een rondgang door het dorp maken. Hopelijk gedragen de pieten zich een beetje want vorig jaar klommen ze overal bovenop.

Kindermiddag Koetshuis

Na de rondgang zal er een kinderprogramma zijn in Het Koetshuis. Dit jaar komt het vrolijke team van “Kidz 4 Fun” (Patrick, Desiree en Howard de Leeuw) bekend van tv. Naast schminken en ballonnen frommelen komt Howard de Leeuw een megaknuffel uitdelen en kunnen de kinderen helemaal uit hun dak gaan op de vetste en coolste hits uit o.a. de Jetix Kids top 20!

De toegang is alleen voor kinderen, dus niet voor vaders en moeders. Ervaren begeleiding zal er op toezien dat alle kinderen een leuke middag hebben. De voorstelling is van 14.15 uur tot 15.15 uur. De zaal gaat om 14.00 uur open.

Parkeren achter de kerk

De organisatie roept alle ouders op, die met de auto komen, achter de kerk en Het Koetshuis te parkeren. Zo kunnen mede-inwoners die boodschappen doen hun auto in de buurt van de winkels parkeren.

Schoolbezoek

Sinterklaas zal de dagen erna ook weer een bezoek brengen aan alle scholen in ons dorp en bij diverse verenigingen, soms onaangekondigd, langs gaan.

Sinterklaas en zijn pieten zullen het heel druk krijgen. Het worden weer spannende en natuurlijk heel gezellige dagen met de Sint in ons dorp.

Graag tot zaterdag 19 november!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s