Oproep van Sinterklaas

Dag lieve kindjes van Biddinghuizen, het is bijna weer zover, de pieten en ik hebben weer veel zin om in Biddinghuizen aan te komen. Op de boot zijn we al druk bezig met cadeautjes inpakken, chocolade letters maken en pepernoten bakken..

Elk jaar krijg ik als Sinterklaas heel veel tekeningen en cadeautjes van jullie. Americo krijgt altijd lekker een wortel, suikerklontje of hooi. Terwijl het elk jaar de zwarte pieten zijn, die op de daken klimmen, door weer en wind. Verlanglijstje ophalen, schoenen vullen, op de deuren bonken en zware zakken met cadeaus dragen. Jeetje als je het zo leest doen de pieten toch wel heel veel. Het lijkt me leuk om de pieten dit jaar te verrassen.

Daarom mijn volgende oproep: willen jullie allemaal een kleurplaat inkleuren voor de zwarte pieten, en deze ophangen voor het raam.

Dan weet ik zeker dat alle pieten zich extra welkom zullen voelen in het gezellige Biddinghuizen. Als je de kleurplaat voor je raam hangt, kan zwarte piet deze meenemen als hij een cadeautje in jullie schoen doet. Als je de gekleurde kleurplaat in je schoen doet op de avond dat je, je schoen mag zetten, dan kan zwarte piet deze meenemen naar het grote pieten huis en deze op zijn kamer ophangen.

De kleurplaten laat  ik in overleg met Stichting de Ijsvogel bij de winkels van Biddinghuizen neerleggen. Hier kunnen jullie de kleurplaat gratis ophalen.

Tot 19 november.

Lieve groetjes,
Sinterklaas.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s