Tweede Brief Sinterklaas

Lieve kinderen van Biddinghuizen.

Sinterklaas heeft uit betrouwbare bron begrepen dat er al heel veel tekeningen in het dorp hangen, wat ben ik daar blij mee. De pieten hebben nog niets door, ze vragen wel elke keer wat ik in de eerste brief aan jullie heb geschreven. Maar dit wil ik natuurlijk geheim houden. Het moet een verassing blijven voor alle zwarte pieten. Elk jaar ga ik op mijn paard met alle pieten door jullie mooie dorp heen. Misschien is het dit jaar wel heel erg leuk om op de route die ik ga maken door het dorp, veel tekeningen tegen te komen. Dus wonen je oom en tante, opa of oma in de straat waar ik door heen ga, hang daar ook een mooie tekening op. Zo worden de pieten nog meer verrast!

Hoofdpiet heeft de volgende route in gedachten (deze is ondervoorbehoud)

Plein – Weidehof – Fruithof – stukje Cultuursingel – Lucernehof – Sportlaan oversteken – Klaversingel – Kopakker – Wendakker – Akkerhof – Dreef – Velengde achterbaan – links de Baan op – en dan stoppen bij parkeerplaats van de Voorhof. Helaas kan ik niet elke straat langs gaan. Dus ik hoop dat er een straat bij jullie in de buurt is waar ik jullie tegen kan komen. Ga vooral door met mooie tekeningen maken!! Dat vind ik erg fijn.

Zoals elk jaar is er ook weer een kindermiddag, in het koetshuis. Ik hoop jullie daar ook allemaal te zien. Tot bij de intocht, ik zal zorgen dat alle zwarte pieten mee komen.

Ik heb er weer zin in.

Groeten Sinterklaas.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s