KERSTMARKT BIDDINGHUIZEN HELEMAAL OVERDEKTIn verband met de slechte weersverwachting is besloten de kerstmarkt vrijdag 16 december te verplaatsen naar kerkcentrum De Voorhof. Omdat de Passage haar kerstmarkt ook in de Voorhof houdt is er dus sprake van een volledig overdekte kerstmarkt.

Binnen

De organisatie heeft dankzij de spontane medewerking van Henk Potgieter dit besluit kunnen nemen.

“Dinsdagnacht is de kerstboom al omgewaaid, nu kiezen we het zekere voor het onzekere”.

“Er wordt zoveel regen en wind verwacht dat zowel kraamhouders als bezoekers geen plezier zullen beleven aan een kerstmarkt in de buitenlucht”, aldus één van de vrijwilligers van de organisatie. “Het zal in De Voorhof wel even improviseren worden maar zo hebben we wel binnen een sfeervolle en warme kerstmarkt en het is weer eens wat anders na twee jaar sneeuw en gladheid”.

Buiten

Bij de ingang van De Voorhof zal de skihut staan waar bestuursleden van Dorpsbelangen glühwein en chocomel zullen uitschenken die beschikbaar is gesteld door de winkeliersvereniging. Op dezelfde plek worden vuurkorven ontstoken en zullen De Paradijsvogels, De Blauwbaarden en Maris Sonores optreden. Zo kan men buiten van de kerstsfeer proeven en vervolgens binnen lekker langs de vele kraampjes struinen.

Ook binnen zal er muziek en zang zijn en zullen toneelspelers van Altobi voor een bijzondere kerstsfeer zorgen. Kortom voor een warme, intieme en gezellige kerstmarkt bent u vrijdag 16 december van 16.00 tot 21.00 uur welkom in De Voorhof.

Oh ja en woensdagavond wordt er een poging ondernomen om de kerstboom weer recht op te zetten.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s