KNALLEND NIEUWJAARSFEEST IN HET KOETSHUIS

Nieuwjaarsdag staat voor de deur. Het moment om met elkaar te proosten op 2012. Natuurlijk gaan we dat weer doen in het Koetshuis. De plek voor jong en oud in Biddinghuizen om elkaar het allerbeste toe te wensen.

Zondag om één uur ’s nachts begint het nieuwjaarsfeest en het is gelijk een spetterend feest. Dansend en zingend, op de muziek van de NOAH Drive-Inn show van Dik van Loo met een gastoptreden van DJ Sicco Oerlemans, gaan we het nieuwe jaar in. Dit mag je niet missen.

Dit jaar is de organisatie in handen van Stichting De IJsvogel en Het Koetshuis/De Meerpaal.
Door de inzet van vele vrijwilligers belooft het een topfeest te worden. “We verwachten een volle bak en ook de wat oudere jeugd zien we graag komen”, aldus één van de vrijwilligers.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. In de voorverkoop kost een toegangskaart €5,- en dat is inclusief twee consumptiebonnen. Kaarten in de voorverkoop zijn vanaf dinsdag 27 december verkrijgbaar in het Koetshuis. Het nieuwjaarsfeest is van 1.00 tot 5.00 uur. Na 4.00 uur kom je er niet meer in.

De organisatie is nog op zoek naar meer vrijwilligers. Wil je graag meehelpen bij de voorbereidingen van het feest of tijdens de nacht zelf, meld je dan aan via info@ijsvogel.net of koetshuis@meerpaal.nl .

Swingend het nieuwe jaar in? Dat kan gewoon in Het Koetshuis.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s