PAASHAAS BEGONNEN AAN VOORBEREIDINGEN 9 APRIL

Jawel, het duurt nog even voor dat het tweede paasdag is maar de paashaas is al begonnen met de voorbereidingen. Hij heeft alle gekleurde eieren weer van zolder gehaald en is begonnen met schoonmaken.

Vrijwilligersactie

Vorig jaar zijn de paaseieren na het zoeken door de kinderen, zo uit het bos bij de Scharrelberg, terug gelegd in de doos. Zonder ze schoon te maken! Even had de paashaas nog het idee gehad om deze schoonmaakklus aan te melden voor de vrijwilligersactie NLDOET. Maar hij was te laat geweest met de aanmelding. Anders hadden de kinderen de eieren mooi kunnen schoonmaken en had de paashaas lekker op de bank kunnen blijven zitten. Was ook beter voor zijn rug geweest. Nu moet hij alles zelf doen en het zijn wel duizend eieren. Eigenlijk had hij daar al een beetje rekening mee gehouden want er waren al zoveel klussen aangemeld voor de vrijwilligersactie. Bijvoorbeeld het verder bouwen aan het nieuwe onderkomen voor de beesten van de Scharrelberg. “Als dat klaar is ga ik daar een keer logeren”, zo dacht de paashaas hardop.

Knal oranje

Ook Stichting de IJsvogel had een klus aangemeld. De raampartijen van hun opslag zijn afgelopen zaterdag verstevigd met damwandplaten. De paashaas had het zelf gezien. Knal oranje is het geworden! “Best wel een mooie kleur eigenlijk en wat hebben die vrijwilligers hard gewerkt om dat allemaal voor elkaar te krijgen”, zo dacht de paashaas. Met zulke werkers zouden die eieren waarschijnlijk ook in recordtijd schoongemaakt zijn. Maar ja, nu hij alles zelf moet doen zal het nog wel even duren voor dat het klaar is.

Tweede Paasdag

Gelukkig heeft de paashaas nog een paar weken voordat hij de eieren weer gaat verstoppen in de buurt van de Scharrelberg. Tweede Paasdag valt dit jaar op 9 april en dan moet hij toch zeker klaar zijn met de klus. Alhoewel, het zijn wel duizend eieren. Gaat dat lukken? We zullen zien….

Paaseieren zoeken Tweede Paasdag? Gewoon in Biddinghuizen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s