Koninginnedag in Biddinghuizen

Maandag 30 april vieren we volgens bijna vaste traditie de Koninginnedag in Biddinghuizen.

Het Plein

Om negen uur ’s ochtends starten we op het Plein met het hijsen van de vlag, in aanwezigheid van de burgemeester en zijn vrouw, tijdens het spelen van het Wilhelmus door Maris Sonores. Daarna zal de burgemeester het startschot geven voor de versierde fietsenoptocht. Ook majoretteclub “de IJsvogels” zal niet ontbreken Natuurlijk zal er in het winkelcentrum weer een vrijmarkt gehouden worden. Deze markt is niet voor professionele kraamhouders. Na het vlag hijsen is er weer koffie en oranjekoek in de feesttent waar ook de prijsuitreiking van de versierde fietsenoptocht zal plaatsvinden.

Evenemententerrein

In en rond de feesttent op het evenemententerrein zullen er activiteiten voor jong en oud georganiseerd worden. Natuurlijk wordt er weer gestreden om het biddinghuizer kampioenschap eieren gooien. Gelijkertijd zullen er diverse andere spelletjes en uitdagingen in en rond de feesttent plaatsvinden. Dit jaar zal onder andere het spel “Bungee Mexico” gespeeld kunnen worden. Een uitdagende wedstrijd tussen twee personen om de snelste tijd. Voor het eerst zal er ook een ouder/ kind spelcompetitie plaatsvinden bij een drietal spelonderdelen. Het spelletjescirquit en de nodige springkussens voor de wat kleinere jeugd zullen niet ontbreken. Bovendien zullen de mensen van de moskee ‘s middags voor de heerlijkste hapjes tussendoor zorgen bij de feesttent. Als het weer ook een beetje mee wil werken belooft het een oergezellige koninginnedag te worden in Biddinghuizen.

Vrijwilligers

Om alles goed te laten verlopen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die willen helpen bij het opbouwen, bij de Koninginnenach, bij het koffie schenken, bij de diverse spelletjes en natuurlijk ook weer bij het opruimen. Wil je helpen meld je dan aan via info@ijsvogel.nl of bij één van de bestuursleden van Stichting de IJsvogel ( www.ijsvogel.net).
Koninginnedag vieren? Gewoon in Biddinghuizen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s