Start Koninginnedag op het plein

Koninginnedag begint dit jaar weer om 9.00 uur op het Plein. Daar wordt, in aanwezigheid van de burgemeester en zijn vrouw, de vlag gehesen door de scouts van de Osbornegroep en samen Het Wilhelmus gezongen onder begeleiding van Maris Sonores. Iedereen is van harte uitgenodigd aanwezig te zijn!

Versierde fietsen
De burgemeester geeft vervolgens het startsein voor de versierde fietsoptocht waar ook Majoretteclub De IJsvogels in zal meelopen. Ouders kunnen langs de kant van de weg meewandelen. De tocht eindigt rond 10.00 uur bij de feesttent. Daar zal vervolgens ook de prijsuitreiking zijn. Voor het jureren van de fietsen is het belangrijk dat de namen van de deelnemende kinderen goed leesbaar zijn op fiets of kleding. Na de prijsuitreiking kan iedereen in de tent een kop koffie, thee of een glaasje ranja krijgen, met oranjekoek natuurlijk.

Vrijmarkt springkussens en spelletjescirquit
In de tent staan ’s ochtends al springkussens klaar voor de allerkleinsten en kunnen kinderen geschminkt worden. Iedereen, van jong tot oud, kan de hele dag meespelen met het Wii- Mario Kart of zich uitleven op de aanwezige dansmatten. ’s Middags kunnen kinderen van de basisschool meedoen aan een uitdagend spelletjescirquit met veel leuke onderdelen. Natuurlijk is er de hele ochtend in het winkelcentrum de gezellige vrijmarkt. Vriendelijk verzoek van de organisatie om na afloop alles weer netjes opgeruimd achter te laten. Oh trouwens, mochten er nog mensen zijn die het leuk zouden vinden om als straatmuzikant op de vrijmarkt te staan, graag! Vinden we allemaal leuk.

Koninginnedag in Biddinghuizen, dat vieren we samen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s