Kermis en braderie

Tijdens de week van de avondvierdaagse zal er ook een kermis zijn op het evenemententerrein.

Zaterdag 9 juni wordt de week afgesloten met een braderie in het winkelcentrum.
Omdat BAS-voetbal  de zelfde week een kuubskistentoernooi organiseert en dat zaterdag 9 juni wil afsluiten met een bedrijvenvoetbal heeft Stichting de IJsvogel, in goed overleg met BAS-voetbal, besloten dit jaar het beachvoetvolleybaltoernooi een keer over te slaan.

Kermis 6 t/m 9 juni
Gelukkig is Stichting de IJsvogel er in geslaagd opnieuw een kermis naar Biddinghuizen te halen in de week van de avondvierdaagse. Vorig jaar bleek het niet mogelijk hier invulling aan te geven maar na nieuwe onderhandelingen is de kermisexploitant toch weer bereid gevonden dit jaar naar Biddinghuizen te komen. Al jaren is het gebruikelijk dat op de laatste dag van de avondvierdaagse de finish op het evenemententerrein is waarna jong en oud nog even over de kermis gaan. Natuurlijk kan men ook eerder naar de kermis want de kermis zal van woensdag 6 juni tot en met zaterdag 9 juni op het evenemententerrein staan.

Braderie 9 juni
Met Apeldoorn2000 heeft Stichting de IJsvogel nieuwe afspraken kunnen maken over het organiseren van een drietal braderieën dit jaar. De sfeervolle kerstmarkt van vorig jaar vormde de start van hopelijk een langdurige samenwerking.  Zaterdag 9 juni wordt de eerste braderie gehouden van dit jaar. Vele professionele kraamhouders hebben zich al ingeschreven. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze braderie via info@ijsvogel.net . en betalen €20,- voor het huren van een kraam. Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam. De braderie zal deze zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur duren. De kraamhuur dient op de braderie contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Beachvoetvolleybal
Voorgaande jaren werd op de zaterdag na de wandelvierdaagse het Twins-beachvoetvolleybal toernooi gehouden. Omdat op zaterdag 9 juni BAS-voetbal het kuubskistentoernooi af wil sluiten met een bedrijventoernooi is in goed overleg met alle betrokkenen besloten het beachvoetvolleybal een jaar over te slaan.
Bijkomende reden voor deze beslissing is dat op 9 juni het Nederlands elftal haar eerste EK-wedstrijd zal spelen, tegen Denemarken. Deze wedstrijd begint al om 18.00 uur en is natuurlijk live te volgen in het Chrasnapolski stadion.

Het belooft een mooie juni maand te worden met de avondvierdaagse en het EKvoetbal.

Sporten en sport kijken? Het kan gewoon in Biddinghuizen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s