Grote braderie winkelcentrum op 6 oktober

Zaterdag 6 oktober vindt het najaarsfeest plaats en aansluitend zondag 7 oktober de interreligieuze viering. Er is braderie, sport, stamppot, veel muziek en natuurlijk de interreligieuze ontmoeting. Alle activiteiten worden dit jaar in of rondom Het Koetshuis gehouden.

Braderie 6 oktober
Zaterdag 6 oktober is er een grote braderie in het winkelcentrum. De braderie wordt georganiseerd in samenwerking met “Apeldoorn2000”. Vele professionele kraamhouders hebben zich al ingeschreven. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze braderie via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de braderie contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000. Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam. De braderie zal van 10.00 uur tot 16.00 uur gehouden worden.

Klamer ATB Challenge dwars door Koetshuis
Zaterdag 6 oktober zal ook voor de tweede keer de “Klamer ATB Challenge” verreden worden. Stichting De IJsvogel organiseert deze wedstrijd samen met “Klamer Fietsen” en de mountainbikeclubs uit Biddinghuizen. Vorig jaar bleek het parcours veel zwaarder dan vooraf door de deelnemers werd ingeschat. Ook dit jaar is het parcours pittig en zijn de hindernissen uitdagend. Omdat er o.a. dwars door het Koetshuis gereden zal worden  verwacht de organisatie dat het ook voor het publiek een waar spektakelstuk zal zijn. De wedstrijd begint om 13.30 uur. Nadere informatie is bij Klamer Fietsen verkrijgbaar.

Deze dag wordt ook door av-FlevoDelta een 50 km team estafette georganiseerd in het kader van “Dronten 50 jaar jong”. Om 15.30 uur vindt er in Biddinghuizen vanaf Het Plein een herstart plaats.

Stamppot eten met de buren
Na de mountainbike wedstrijd zal het Koetshuis in rap tempo klaar gemaakt moeten worden voor het stamppottenbuffet. De avond  begint om 18.00 uur met een ontvangst waarna er een uitgebreid buffet van verschillende stamppotten volgt.  Dé mogelijkheid om samen met buren of vrienden andere dorpsgenoten te ontmoeten tijdens een heerlijke maaltijd en onder het genot van de muzikale bijdrage van het amsterdamse trio “Come  Again”.Drie muzikanten die voornamelijk akoestisch popliedjes spelen van de jaren 60 tot en met vandaag. En dit alles voor, met en soms zelfs door het publiek. Dat wordt dus swingend en zingend eten!

Dorpsfeest
Alsof de   sfeer er dan nog niet genoeg in zit neemt de populaire band “Blue Train” om   21.00 uur het stokje over van “Come Again”. Blue Train, een swingende negen   koppige blues- pop- en soulband, Het repertoire is een denderende   dwarsdoorsnede van de betere nummers van de jaren zestig tot aan vandaag toe, waarbij het bijna niet mogelijk is om stil te blijven zitten. Blue Train   heeft al menig polderdorp op stelten gezet.

Kortom een dorpsfeest (dus ook voor de buitenwegen) in ons eigen dorpshuis wat je niet mag missen. Kaarten, voor de hele avond, zijn in de voorverkoop vanaf half september voor €10,- verkrijgbaar bij SunCenter en het Koetshuis. Iedereen die na het buffet wil komen betaalt €5,- in de voorverkoop en €7,50 aan de deur.

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s