De IJsvogel

De organisatie van de evenementen in Biddinghuizen ligt in handen van De IJsvogel. Een stichting, onder de paraplu van Dorpsbelangen, met grote plannen voor gezellige activiteiten, feesten en evenementen in het dorp. Dit is één van de vele manieren waarop Dorpsbelangen probeert om het dorpsgevoel te versterken en de leefbaarheid hoog te houden.

Een groeiend aantal vrijwilligers staat te popelen om aan de slag te gaan bij iedere activiteit. Helpt u ook mee? Meedoen kan op veel manieren:
– Word vrijwilliger en meldt u zich aan via info@ijsvogel.net.
– Particulieren helpen financieel mee door lid te worden van Dorpsbelangen.
– Ook bedrijven kunnen lid worden van Dorpsbelangen.
Sponsors zijn natuurlijk altijd welkom. Jaarlijks benaderen wij het bedrijfsleven om de activiteiten mogelijk te maken. Wij noemen hen op deze site.

Samen zorgen we ervoor dat ’t nóg leuker wordt in Biddinghuizen:
Eieren zoeken met de paashaas, voorjaarsfeestweek, avondvierdaagse, kermis, beach-voetvolleytoernooi, feestavonden in een tent, Koninginnedag en natuurlijk het nieuwjaarsfeest. Sinds 2008 helpt De IJsvogel ook BAS Voetbal met het organiseren van een voetbalstadion rondom de EK’s en WK’s. Oftewel deze stichting is heel erg druk en actief en altijd in voor een feestje. Meer weten? Volg dan deze site. Wij houden u op de hoogte!

Advertenties