Biddinghuizen

Biddinghuizen, het dorp van de ijsvogel. Net als de IJsvogel, ons dorpslogo, is Biddinghuizen klein, bijzonder en kleurrijk. Een fijn dorp, met een hechte samenleving waarin de inwoners elkaar kennen. Een dorp waar je niet anoniem bent. In de natuurlijke omgeving van Biddinghuizen heeft de IJsvogel zijn leefgebied.

Schone lucht, bossen en stranden, een weids polderlandschap met kleurijke bollenvelden in het voorjaar. Biddinghuizen heeft het allemaal. Met de oude vissersplaatsen Harderwijk en Elburg als buren durven we de ligging van het dorp gerust uniek te noemen.

De evenementen in Biddinghuizen
Een dorp waar het goed wonen is, is herkenbaar aan de evenementen die er georganiseerd worden. Zo ook Biddinghuizen. Dankzij een unieke samenwerking tussen vrijwilligers, organisaties en bedrijfsleven vinden er het hele jaar rond uiteenlopende activiteiten plaats voor jong en oud. Het nieuwjaarsfeest, paaseieren zoeken, tentfeesten, braderie, kermis kerstmarkt…. Haast te veel om op te noemen. Ook dat doen we samen in Biddinghuizen.

Nieuws Biddinghuizen vindt u op www.bhznet.nl.

Advertenties